Суштината на дислексијата , дискалкулијата и недостигот на внимание , лежи во уникатниот креативен стил на размислување.

Методот на Рон Дејвис за  е уникатен, искуствен и моќен метод за корекција на дислексијата  кој  го менува животот на поединецот  во  позитивна насока.

Истражете ги содржините на оваа страница и ќе откриете како со помош на методот на Рон Дејвис  може да се надминат тешкотиите и фрустрациите со кои лицата со дислексија се соочуваат секојдневно

Copyright 2016  All right reserved. | Designed & built by Nikola Stojkoski & David Ilievski |